Drömmer du om att skriva en bok? 

Mindboozt ger ut böcker under flera genrers Allt från fackbok till Roman och barnbok
Och kan hjälpa dig från första sidan till färdig bok. Du kan välja att använda de tjänster du behöver eller kombinera dessa i ett förmånligt publiceringspaket

Har du en dröm om att bli författare, eller befinner du dig mitt i skrivprocessen och behöver stöd?
Hos Mindboozt hittar du alla tjänster som krävs för att ta ditt skrivande till nästa nivå, samlade under ett tak.
Vi erbjuder endast tjänster av högsta kvalitet, så att du kan känna dig trygg oavsett vilket stöd du behöver.

Lektörsläsning

Om du har en manusidé eller ett färdigt råmanus och önskar professionell feedback, är vår lektörsläsning perfekt för dig. Vi analyserar din text grundligt, inklusive storyn, dramaturgin, karaktärsutvecklingen och gestaltningen. Du får ett utförligt utlåtande på ca 5-7 sidor med konkreta tips för hur du kan skärpa ditt manus. Feedback ges även direkt i ditt manus.

 

Redaktörsläsning

För färdiga manus som behöver finslipning erbjuder vi redaktörsläsning. Vi går noggrant igenom ditt manus och förbättrar bland annat meningsbyggnad och dialoger. Vår erfarenhet visar att nästan alla manus gynnas av detta steg.

 

Författarcoach

Om du behöver personlig guidning genom skrivprocessen kan vår författarcoaching vara något för dig. Vi erbjuder stöd, motivation och praktiska råd, och anpassar coachingen efter dina behov.

 

Första kapitelanalys

Testa styrkan i ditt manus första kapitel med vår analys. Vi bedömer om kapitlet väcker de rätta frågorna och förbereder läsaren på vad som komma skall.

 

Korrekturläsning

Det sista steget före tryckning är korrekturläsning. Vi genomför en detaljerad granskning av ditt manus för att korrigera skiljetecken, stavfel och andra småfel.

 

Boozt Your brand

Ett coaching program för dig som vill använda din bok i ditt företagande och bygga upp ett automatiserat system för försäljning, marknadsföring samt entreprenörsskap.

 

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal.

Vi erbjuder flera olika alternativ och
om du redan har skrivit en bok som
inte gett det resultat du önskat, kan
vi vara en del i att automatisera din
kommande försäljning.